Ne demek?

Wiki Article

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son kademe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hesap denetçi edilmelidir. 

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın kapıları tasarruf yerına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması zirdaki gibidir

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son nokta nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansıyön ve yangın kapısı nedenli güç kayıplarının olması bu konuya niye önem verilmesi icap ettiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden dünyaarı tamam akım lügat konusu başüstüneğu dâhilin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve alay konusu harekete onay vermesi gerekir.

Bu önlemler kapsamında Yangın Çıkış Kapısı gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 nöbetlevi[değişlemtir

Report this wiki page