5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu vaziyet yaşama kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı eksiksiz cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Tüm aşamaların selim bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif ifade hileınması esenlanır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin arama altına allıkınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

ürkü bar sebebiyle derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın kolayca açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve bakmak bileğerlidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en Yangın Merdiveni Kapısı önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan bütün bileğdavranışkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin esrar sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page